EEN KNALLENDE START VOOR JOU EN JE BEDRIJF MET DE KICK(START).

Voor iedere ondernemer die verlangt naar een knallende start of een flinke oppepper.

Het is zover, je droom wordt werkelijkheid! Nog even en je bent open for business. Je hebt aan álles gedacht. Alhoewel, alles? Hoe zit het met de financiën? Ben je genoeg voorbereid?

Niets is fijner dan een knallende start voor je nieuwe bedrijf, en dat gaat het best als jij zeker bent van je zaak. Want jij kunt pas knallen als je op elk scenario bent voorbereid. Dat is precies wat we doen met de KICK(START). Zo hoef je je geen zorgen te maken over iets te veel klandizie in je eerste weken dan je aankan, of juist het tegenovergestelde. Heerlijk toch?

Wat houdt een KICK(START) in?

Met de KICK(START) ben jij verzekerd van een knallende start voor jouw bedrijf op financieel gebied. Ik zorg dus niet voor de glitter en glamour tijdens de opening, maar samen met jou zorgen we er wél voor dat de belangrijke financiële processen op de achtergrond goed lopen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan jij je in de eerste periode volledig richten op jouw vak en het binnenhalen van klanten.

Ben je al een tijdje bezig, maar kan jouw bedrijf wel een flinke KICK gebruiken? Twijfel dan zeker niet om alsnog contact op te nemen. Laten we de (start) gewoon weg, zo simpel is dat!