GEWOON, EENS IN DE ZOVEEL TIJD EEN TELEFOONTJE VAN MIJ OM JE SCHERP TE HOUDEN. EEN STOK ACHTER DE DEUR.

Voor iedere ondernemer die het fijn vindt om bij de les gehouden te worden.

Ik snap het, je bent als ondernemer al druk genoeg. En als financiën niet je sterkste punt zijn, of je vindt het simpelweg niet het leukste dat er op aarde bestaat, dan is het lastig om regelmatig naar de cijfers te kijken en plannen te maken.

Gelukkig word ik wél heel blij van cijfers. En nog veel blijer van mijn ondernemers helpen. Dus ik bel je graag met regelmaat even op om je weer een duwtje in de juiste richting te geven. Misschien kun je ook gelijk die ene vraag nog even stellen waar je mij al drie weken voor wilde bellen, maar waar je maar niet aan toe kwam. Handig, zo’n stok achter de deur!

We houden het lekker simpel

Geen vragenvuur, spannende meetings of eindeloos turen naar cijfers. Ik check gewoon even in om te vragen hoe het met jou en je bedrijf gaat, welke (financiële) uitdagingen er zijn en welke successen je hebt geboekt. Loopt alles lekker? Top!
Of misschien schiet je nu toch iets te binnen waar ik je mee kan helpen, of ben je even het overzicht kwijt. Dan heb je de boel met mijn advies en coaching zo weer op de rit. En als de uitdaging wat groter is, maken we plannen om binnen no time weer de juiste koers te varen.