ROCKSTAR MEMBERSHIP

Voor iedereen die structureel wil werken aan persoonlijke en financiële groei, binnen een exclusieve groep rockstars. Let’s play some music!

Trainingen en zo nu en dan advies, dat kan heel helpend zijn. Maar als je structureel wil werken aan persoonlijke en financiële groei, dan is een ROCKSTAR MEMBERSHIP iets voor jou. En nee, je hoeft daar geen muzikant voor te zijn 😉

Mag wel, natuurlijk. Wellicht jammen we er samen een keer op los (zie hier hoe ik in het weekend los ga op het podium). Waar het mij om gaat, is dat jij je een ROCKSTAR voelt binnen je bedrijf. Met de juiste financiële coaching en contact met andere rockstars, wordt die kans drie keer zo groot! Het rockstar membership is voor ondernemers die écht alles uit hun bedrijf willen halen. Dat is een harde voorwaarde.

Ik laat daarom ook niet zomaar iedereen toe tot het rockstar membership. Het is – en het blijft – een exclusieve groep ondernemers boordevol creatieve geesten, het onderste uit de kan-halers en enthousiastelingen die zijn geboren om te ondernemen. Daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Wat houdt het ROCKSTAR MEMBERSHIP in?

ONBEPERKT ADVIES
Het allergrootste voordeel van het ROCKSTAR MEMBERSHIP is het onbeperkte advies. Of je me nu 1x per maand belt, of je wil meerdere keren per week even sparren: het kan allemaal. Binnen het ROCKSTAR MEMBERSHIP krijg je advies en coaching op maat, passend bij de situatie van het moment. En dat werpt zijn vruchten af!

ROCKSTARS
Als lid van het ROCKSTAR MEMBERSHIP heb je exclusieve toegang tot de ROCKSTARS. Dat is de groep ondernemers die heeft gekozen voor een ROCKSTAR MEMBERSHIP. Oftewel, al mijn topondernemers bij elkaar. Dat zijn bij uitstek dé contacten die jou verder helpen in je business. Inspireer elkaar, spar over uiteenlopende onderwerpen en deel je successen. Je zult zien dat het daar alleen nog maar beter én leuker van wordt!

PERIODIEKE CHECK-INS
Even je focus op andere dingen? Geen probleem. Maar het is natuurlijk wel zonde als jij een ROCKSTAR bent, en er vervolgens te weinig gebruik van maakt. Reken er maar op dat ik regelmatig even peil hoe de zaken er voor staan!